Suomi-kerhon perinteisellä eväsretkellä 15.11.2016 pelattiin jälleen petankkiakin muun olympialais-touhun ohella.  Maasto oli yhtä vaativa kuin ennenkin ja voittajalista olikin sitten varsin yllättävä: Voittaja Keikka-Eikka 27 pisteellä, hopealle Hule 24 pisteellä ja pronssille Jari 22 pisteellä.  Neljännen tilan jakoivat Eki ja Pentti 20 pisteellä. Kilpailijoita oli kaikkiaan 16.

 

Las Palmasissa petankkia pelataan tiistaisin ja perjantaisin bussien 1 ja 2 Puerton kääntöpaikan vieressä.  Pelaajia on Ruotsista, Norjasta, Gran Canarialta, Saksasta, Isosta-Britanniasta, Suomesta ja Itävallasta yhteensä noin 60 henkeä. Joukkueet arvotaan erikseen kahteen peliin ja joukkueessa on 2 pelaajaa kullakin 3 kuulaa. Mitään kirjanpitoa ei pidetä. Kentällä toimii baari josta saa kahvia, voileipiä ja juomia. Järjestäjänä toimii Skandinaviska Klubben, mutta kaikki ovat tervetulleita pelaamaan.  Kuulia on tarjolla.

 

Keskiviikkoisin pelataan boulea Las Canterasin hiekkarannalla lähellä Ankkuria.  Käytetään kahta kuulaa ja lasketaan pisteet erittäin tarkasti. Järjestäjänä täälläkin on Skandinaviska Klubben ja pelaajat ovat kaikki Pohjoismaalaisia keskimäärin siinä 30 henkilöä. Erikseen ovat naisten ja miesten sarjat. Lisäksi heitetään Champion-kilpailu, jonka palkintoja on viinipullo. Täällä pelaaminen maksaa jäseniltä 4 € ja ei jäseniltä 5 €.  Maksuun sisältyy suolapala ja juoma, jotka tarjoillaan retkiolosuhteissa puoliajalla. Kuulat ovat järjestäjien puolesta.

 

Mikäli petankkiin osallistuminen kiinnostaa, ottakaa yhteys Anttilan Seppoon.

Soittele jos epäselvää +358400205290

 

 

Oheisessa kuvassa Sepon voittama boule-palkinto. Voitto vaati noin 500 heittoa, jotka tuottivat 351,5 pistettä. Seuraavaksi tullut Rolf sai vain 349,5 pistettä, joten voitto oli äärimmäisen niukka. Alla on kuva palkinnosta.

 

Teksti ja kuva petankkivastaava Seppo Anttila.